Volejte ZDARMA: 800 888 101

Zpět na články

Pořiďte si tepelné čerpadlo alpha innotec a získejte zásobník teplé vody zdarma!

Pokračovat ve čtení
Jiří Janovič

Jiří Janovič

Pokud si v období od 3. června do 30. listopadu 2024 objednáte tepelné čerpadlo alpha innotec, získáte k němu ZDARMA zásobník teplé vody o objemu 300 litrů, který bez problému pokryje spotřebu vody celé domácnosti. Stačí vyplnit kontaktní formulář a my vám zpracujeme nezávaznou cenovou kalkulaci.  

Nabídka zdarma

Jaké jsou podmínky akce?

Proč zvolit tepelné čerpadlo alpha innotec?

  • Kvalita prověřená časem

Tepelná čerpadla alpha innotec vyvíjíme a vyrábíme již od roku 1998. V technologickém centru v německém Kasendorfu vybaveném tou nejmodernější technikou proměňujeme dlouholeté zkušenosti s úsporným vytápěním a chlazením na špičková tepelná čerpadla, se kterými máte vždy jistotu správné volby.

  • Široké portfolio produktů

V rozsáhlém portfoliu naleznete tepelná čerpadla systému vzduch/voda pro venkovní i vnitřní instalaci, a země/voda do novostaveb, rekonstrukcí i velkých objektů. Díky velkému rozsahu výkonů a dlouholetým zkušenostem vám pomůžeme najít ideální řešení přímo pro váš dům.

  • Více než 24 let zkušeností s přírodním chladivem R290

Již od roku 1999 pracuje alpha innotec na stálém zdokonalování tepelných čerpadel, kterým v žilách koluje propanové chladivo R290. Ve srovnání s ostatními používanými druhy chladiva se jedná o nejekologičtější variantu vůbec.

  • Servis přímo od výrobce

Oproti konkurenci je záruční i pozáruční servis čistě v režii společnosti ait-česko. Ta ve svých řadách drží speciálně proškolené servisní techniky, kteří mají na starost kontrolu instalace při předání zákazníkovi a následnou péči o zařízení.

Další výhody

  • Nejúčinnější a nejtišší tepelná čerpadla na trhu
  • Inovativní technologie a špičkové komponenty
  • Značky kvality EHPA Q a Keymark zaručují nezávisle ověřenou kvalitu, výkon a hlučnost

V případě zájmu o nezávaznou cenovou kalkulaci nás kontaktujte prostřednictvím níže uvedeného formuláře.

    NAPIŠTE NÁM O KALKULACI ZDARMA NEBO O DOBROU RADU

    Pomůžeme vám vybrat tepelné čerpadlo do vašeho domu, poradíme s dotacemi, zodpovíme veškeré vaše otázky a spočítáme, na kolik vás nové vytápění vyjde.

    Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů