Volejte ZDARMA: 800 888 101

Zpět na články

myUplink: Ovládání tepelného čerpadla nebylo nikdy jednodušší

Pokračovat ve čtení
Lukáš Stojaspal

Lukáš Stojaspal

Nová éra ve správě tepelných čerpadel je tady! S bezplatnou platformou myUplink máte své zařízení neustále pod kontrolou, a jeho ovládání je jednodušší a pohodlnější než kdy předtím.

alpha innotec a myUplink

Skrze aplikaci myUplink získáte rychlý přehled o aktuálním stavu tepelného čerpadla a vytápění vaší domácnosti. Prostřednictvím chytrého telefonu, tabletu či počítače můžete jednoduše regulovat vytápění, chlazení a ohřev teplé užitkové vody, a to téměř odkudkoliv. Stačí vám pouze připojení k internetu.

Platforma vám zároveň umožní propojit tepelné čerpadlo s vaší chytrou domácností včetně hlasových asistentů, jako je Alexa nebo Google Home. Možná je rovněž integrace se systémem Uponor Smatrix, pro regulaci podlahového vytápění.

myUplink cloud

myUplink cloud usnadňuje ovládání tepelných čerpadel vybavených regulátorem Luxtronik 2.1 a verzí softwaru 3.89.4 nebo vyšší. Jakmile své tepelné čerpadlo úspěšně zaregistrujete přes myUplink, můžete použít myUplink cloud k pohodlnému ovládání tepelného čerpadla prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu.

Výhody

  • Bezplatná registrace přes myuplink.com
  • Správa tepelného čerpadla prostřednictvím aplikace či online portálu myUplink
  • Komplexní přehled o aktuálním stavu tepelného čerpadla
  • Sledování dat v reálném čase
  • Upozornění na aktualizace softwaru a případné poruchy
  • Integrace cloud-to-cloud, např. pro připojení k hlasovým asistentům Google Home a Alexa
  • Možná integrace se systémem Uponor Smatrix

Stáhněte si myUplink do svého telefonu:

Jak na to?

Postup pro nastavení vzdálené správy tepelného čerpadla alpha innotec pomocí online portálu nebo aplikace myUplink naleznete v následujícím videu. Aktuálně je video dostupné pouze v anglickém jazyce. Na jeho překladu pracujeme.

Potřebujete více informací?

Zaujala vás možnost vzdálené správy tepelného čerpadla? Kontaktujte nás. Zodpovíme všechny vaše dotazy, pomůžeme s výběrem tepelného čerpadla a vytvoříme kalkulaci zdarma.

Kontaktovat