Volejte ZDARMA: 800 888 101

Zpět na články

Alpha innotec je dle referenčního portálu Refsite spolehlivým výrobcem

Pokračovat ve čtení
Petr Bareš

Petr Bareš

Značka alpha innotec se na referenčním portálu Refsite zařadila s hodnocením 95 % mezi nejlépe ohodnocené výrobce tepelných čerpadel roku 2023.

Zorientovat se v široké nabídce tepelných čerpadel může být vzhledem k velkému počtu specializovaných firem poměrně obtížné. Právě proto je tu Refsite, nezávislý portál, který sdružuje reference firem působících nejen v oblasti tepelných čerpadel a usnadňuje tak výběr spolehlivého výrobce či dodavatele.

Spokojenost majitelů tepelných čerpadel naší značky je pro nás prioritou, proto ke každému návrhu přistupujeme individuálně. Bereme ohled na konkrétní parametry domu, potřeby zákazníků a především dbáme na kvalitu našich produktů.

Návrhem a prodejem tepelného čerpadla však naše práce nekončí. Oproti konkurenci je záruční i pozáruční servis tepelných čerpadel alpha innotec čistě v režii společnosti ait-česko, dceřiné společnosti ait-deutschland. Ta ve svých řadách drží speciálně proškolené servisní techniky, kteří jsou našim zákazníkům k dispozici po celém Česku.

Uděleného hodnocení si velmi vážíme a upřímně děkujeme všem, kteří se o svou zkušenost s námi podělili. Zpětná vazba je pro nás důležitá, proto budeme rádi za každé další hodnocení.